Rosen Larsen AdvokaterOm verksamheten

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med fastighetsrättslig inriktning. Vi biträder klienter i bl.a. exploateringsprojekt med olika fastighetsrättsliga frågor och även med hyres- och entreprenadjuridik. Vi representerar klienter i hela Sverige och vi har, förutom kontor i Malmö, även mottagningskontor i Lund och i Ystad.

Vi söker nu ytterligare en biträdande jurist till vårt kontor i Malmö.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist kommer du att ha goda möjligheter att arbeta med kvalificerad juridik liksom att kunna fördjupa dig inom våra specialområden, både genom självständigt arbete och i team. Våra klienter är i huvudsak företag och bostadsrättsföreningar men vi biträder även privatpersoner. Tjänsten avser heltid.

Vem är du?

Vi söker dig som är målmedveten och högpresterande. Som jurist är du analytisk, noggrann, metodisk och affärsorienterad. Du har en stark drivkraft att leverera med hög kvalitet. Som person är du prestigelös, ambitiös och stresstålig. Då verksamheten är mycket serviceinriktad är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Eftersom vi är en mindre advokatbyrå är dina personliga egenskaper särskilt viktiga, särskilt din förmåga att samarbeta med andra.

Vi söker dig som nyligen blivit advokat eller som har för avsikt att inom kort avlägga advokatexamen.

Du erbjuds

Som jurist hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag. Vårt kontor är beläget i ljusa och moderna lokaler vid Stortorget i Malmö. Arbetsplatsen präglas av prestigelöshet och laganda.

Lön och tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristutbildningen samt andra relevanta betyg och intyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Ansökan skickas till: anette.rosen@rosenlarsen.se.